5. 4. 2025
Autor: Olga Vařilová
Vepřové na pálivé omáčce.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte tento lahodný recept na vepřové na pálivé ​omáčce, který vás dostane do varu! Jednoduché, chutné a ‍určitě si ho oblíbíte. ‍Podávejte s rýží‍ nebo pečivem⁣ a doplňte o své oblíbené přílohy. Zamilujete si ⁤ho hned na první kousek!

Suroviny

  • 500 g‍ vepřového masa
  • 1 cibule
  • 3 ⁢stroužky ⁢česneku
  • 1 paprika
  • 2 lžíce pálivé omáčky
  • 1 lžíce ⁣rajčatového protlaku
  • sůl,⁤ pepř, olej

Postup

  1. Na ⁢pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na ​něm nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme⁣ na kostky⁣ nakrájené vepřové maso a opečeme ho dozlatova.
  3. Přidáme na plátky nakrájenou⁣ papriku a prolisovaný česnek.
  4. Přilijeme pálivou omáčku a​ rajčatový ⁤protlak, dobře promícháme.
  5. Ochutíme ⁤solí a pepřem podle chuti ​a⁤ vaříme ‌tak dlouho, ‍dokud maso ⁣není měkké.




Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *