13. 1. 2024
Autor: Olga Vařilová
Pečené králičí játra s cibulkou
zdroj: Recepty 24/7

Seznamte se s naším lahodným receptem na pečená králičí játra s cibulkou. Tento pokrm je plný živých⁣ chutí, které dokonale harmonizují s jemností králičích jater. Náš podrobný recept vám přesně ukáže, jak na to, takže se pusťte do vaření a překvapte své chuťové pohárky tímto výjimečným pokrmem!

Suroviny

  • 500 g králičích jater
  • 1 cibule
  • olej na smažení
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Králičí játra ⁢dobře ⁢omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Cibuli oloupeme‍ a nakrájíme na tenké kolečka.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme nakrájenou cibuli. Smažíme dozlatova.
  4. Přidáme králičí játra a opékáme je ⁣z obou stran do doby, než získají zlatavou barvu. Stále mícháme, aby se maso⁤ nespálilo.
  5. Játra dochutíme solí a pepřem podle chuti.
  6. Hotová játra s cibulkou podáváme teplá, ideálně s vařeným bramborem nebo pečivem.