27. 2. 2024
Autor: Olga Vařilová
Knedlo, zelo, vepřo, knedlo, zelo
zdroj: Recepty 24/7

Tradiční ⁣český recept na klasické české jídlo – knedlo,⁢ vepřo, knedlo, zelo. Užijte si tento ​lahodný pokrm plný chuti a tradice! Sledujte​ náš jednoduchý​ recept a překvapte své⁣ chuťové buňky!

Suroviny

  • 4‌ kusy knedlíků
  • 500g vepřového masa
  • 1 hlávka zelí
  • sůl, pepř, majoránka

Postup

  1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Zelí nakrájíme na podélné proužky.
  3. Na rozpáleném oleji‌ osmahneme maso, přidáme zelí ⁢a restujeme do ‍změknutí.
  4. Přidáme sůl, pepř a majoránku dle ​chuti.
  5. V hrnci uvaříme ⁤knedlíky a​ podáváme s‍ vepřovým masem se zelím.