Neodolatelná kachní paštika s brusinkami a pistáciemi je skvělou volbou pro každého milovníka lahodných pomazánek. Kombinace bohatých chutí kachního masa s osvěžující sladkostí brusinek a křupavostí pistácií vytvoří dokonalou harmonii v každém soustu. Pojďte si užít luxusní chuťový zážitek s tímto jedinečným receptem!
Suroviny
- 200g kachní játra
- 50g másla
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 50g pistácií
- 50g brusinek
- sůl
- pepř
- olej
Postup
1. Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek drobně nasekáme.
2. Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme cibuli s česnekem. Přidáme játra a restujeme, dokud nejsou hotová.
3. Mezitím si připravíme pistácie a brusinky. Pistácie oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Brusinky jemně nasekáme.
4. Hotová játra s cibulí a česnekem dáme do mixéru a rozmixujeme společně s máslem. Přidáme pistácie a brusinky a důkladně promícháme.
5. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
6. Hotovou paštiku přendáme do nádobky a necháme vychladnout v lednici. Podáváme se čerstvým chlebem nebo grilovaným toastem.