17. 4. 2025
Autor: Olga Vařilová

zdroj:
Recepty 24/7
Hledáte inspiraci na novou omáčku k vašim jídlům? Vyzkoušejte lahodnou rajčatovou zeleninovou omáčku s paneerem, která potěší vaše chuťové buňky i vaše zrno zdraví. Náš recept vám krok za krokem ukáže, jak si tuto lahůdku připravit. Neopomeňte si zapsat ingredience a začněte vařit ještě dnes!
Suroviny:
- 2 rajčata
- 1 paprika
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 200g paneeru
- 1 lžička kari koření
- sůl a pepř podle chuti
- olej na smažení
Postup:
- Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm nakrájenou cibuli a česnek.
- Přidejte na kostičky nakrájená rajčata a papriku a dusíme, dokud zelenina nezměkne.
- Přidejte kari koření, sůl a pepř a promíchejte.
- Přidejte na kostičky nakrájený paneer a vařte asi 5 minut, dokud se omáčka nezhoustne.
- Po uvaření můžete posypat nasekanou petrželkou a podávat s rýží nebo naan chlebem.

