20. 9. 2024
Autor: Olga Vařilová
Zabijačkový pate na toust.
zdroj: Recepty 24/7

Zabalte si‍ kousek ⁤tradičního⁢ zabijačkového⁢ pate na křupavý toast ⁣a připravte si lahodnou svačinu plnou autentických‍ chutí. Tento ⁣recept je⁢ ideální pro milovníky české kuchyně a výborných pochoutek. Vyzkoušejte ho hned!‌

Suroviny

  • 150g⁣ zabijačkového masa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • čerstvě⁤ mletý pepř
  • sůl
  • 1 lžíce másla

Postup

  1. Na pánvi⁤ rozehřejeme máslo a osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova.
  2. Přidáme nakrájený česnek a⁤ zabijačkové maso a ​krátce restujeme.
  3. Smaslíme vše dohladka v mixéru.
  4. Přidáme ⁢máslo, pepř a sůl​ dle chuti‌ a‌ znovu‌ promícháme.
  5. Naneseme na opečené kousky toustového chleba a ⁣můžeme ozdobit bylinkami nebo okurkami.