1. 9. 2024
Autor: Olga Vařilová
Hovězí s česnekem a broskvemi.
zdroj: Recepty 24/7

Nechte ​se unést kombinací chutí ⁣v receptu na hovězí s česnekem​ a broskvemi.⁤ Skvělé jídlo plné kontrastů,​ které si ⁣zamilujete.‌ Vyzkoušejte recept ještě dnes!

Suroviny

  • 500g⁤ hovězího masa
  • 4 stroužky česneku
  • 2 broskve
  • sůl
  • olivový olej

Postup

  1. Na pánev přidejte trochu olivového oleje a rozehřejte.
  2. Hovězí maso omyjte, osušte a ‌nakrájejte na menší⁣ kousky.
  3. Maso osolte a opepřete a dejte na rozehřátou pánev ‍smažit dozlatova.
  4. Mezitím ‌oloupejte a nakrájejte česnek na jemné plátky.
  5. Přidejte‌ česnek do⁢ pánve ⁤k masu a ‌restujte asi 1 minutu.
  6. Broskve ⁤omyjte, osušte, zbavte pecky a nakrájejte na menší kousky.
  7. Přidejte broskve do pánve a⁤ krátce restujte, aby se zaruměnily.
  8. Podávejte hovězí s‌ česnekem a broskvemi teplé s přílohou ‌podle vašeho výběru.