2. 4. 2024
Autor: Olga Vařilová
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte recept na zelený kari s křupavým kuřecím masem, který vám okoření chuťové buňky. Tento jednoduchý recept vytvoří chutný zelený kaře, který zaručeně osloví vaše chuťové pohárky. Nechte se unést exotickými chutěmi a vyzkoušejte tento lahodný pokrm plný vyvážených chutí a dochucovadel.
Suroviny
- 400 g kuřecího masa
- 1 zelený papárika
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sójové omáčky
- olej na smažení
- čerstvá zelená petržel na ozdobu
Postup
- Na pánvi si rozpálíme olej a osmahneme nakrájenou cibuli a stroužky česneku.
- Přidáme nakrájené kuřecí maso a osmahneme ho dozlatova.
- Přidáme nakrájený zelený papárika a krátce orestujeme.
- Zalijeme omáčkou a necháme provařit pár minut.
- Pokrm můžeme podávat posypaný nasekanou čerstvou petrželí.