31. 12. 2023
Autor: Olga Vařilová
Restaurace v Hradci Králové
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte vynikající restauraci v Hradci​ Králové? ‍Přijďte ⁤a ⁤objevte lahodné⁤ gastronomické ⁢zážitky v ‌jednom z nejlepších​ podniků ve městě. ⁤Naše restaurace nabízí rozmanité⁤ menu,​ které uspokojí každého gurmána. Zároveň se ​můžete⁢ těšit na moderní atmosféru a ⁢přátelský personál, ⁤který ‍se⁤ postará ‌o vaši ⁤spokojenost. Udělejte⁣ si příjemný večer a užijte ⁤si výjimečné ukázky mistrovské ⁣kuchyně‌ ve srdci ​Hradce Králové.

Suroviny

  • 500 g⁣ hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 ⁤lžička‌ soli
  • 1⁣ lžička‌ pepře
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 1 lžíce hladké ⁣mouky
  • 200 ml⁣ smetany ⁢ke‌ šlehání

Postup

  1. Maso nakrájíme ⁤na nudličky.
  2. Cibuli a česnek ⁤oloupeme a nasekáme nadrobno.
  3. V ⁢hrnci rozpálíme olej a orestujeme cibuli a česnek.
  4. Přidáme ⁣maso a‌ smažíme, dokud nezezlátne.
  5. Do hrnce přidáme⁣ hořčici, ⁣sůl, ⁢pepř, ⁢rajčatový protlak‍ a vývar.
  6. Dusíme⁣ doměkka asi 30 minut, ⁣dokud maso⁣ nezměkne.
  7. V​ misce smícháme hladkou mouku se⁢ smetanou.
  8. Tuto směs vmícháme do hrnce a ​povaříme ještě 5 ​minut, dokud ‍omáčka nezhoustne.
  9. Hotové ‍jídlo podáváme ⁣s rýží nebo knedlíky.