27. 11. 2023
Autor: Olga Vařilová
České vepřové s knedlíkem.
zdroj: Recepty 24/7

Vychutnejte si ⁣tradiční české jídlo – české‌ vepřové s ⁤knedlíkem. Tento recept‍ vám⁤ přináší skvělou kombinaci nadýchaných knedlíků s klasickým vepřovým masem, které je‍ naplněno překvapením chutí. Připravte⁢ si tento pokrm snadno a rychle a užijte si ho ‌s rodinou a‍ přáteli. S naším receptem na české vepřové s knedlíkem si dopřejte nezapomenutelnou ​chuť tradiční ‍české kuchyně.⁤

České vepřové ‌s knedlíkem

Suroviny

Postup

  1. Maso nakrájíme na menší kostičky,‌ cibuli a česnek ‍nasekáme nadrobno.
  2. Na pánvi rozpustíme sádlo nebo zahřejeme olej a osmahneme ⁢na něm cibuli a česnek. Přidáme ‍nakrájené vepřové maso a opékáme, dokud ⁣maso nezezlátne.
  3. Přidáme kmín a majoránku a promícháme.
  4. Zalijeme ‍hovězím vývarem⁣ a necháme vařit alespoň 60 minut, dokud maso nezměkne.
  5. Podle chuti osolíme a opepříme.
  6. V mezidobí si připravíme houskové knedlíky ⁢dle vlastního receptu nebo podle návodu na obalu.
  7. Hotové knedlíky podáváme ⁢s vepřovým masem a přelijeme ‍šťávou z masa.