20. 9. 2024
Autor: Olga Vařilová
zdroj: Recepty 24/7
Zabalte si kousek tradičního zabijačkového pate na křupavý toast a připravte si lahodnou svačinu plnou autentických chutí. Tento recept je ideální pro milovníky české kuchyně a výborných pochoutek. Vyzkoušejte ho hned!
Suroviny
- 150g zabijačkového masa
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce másla
- čerstvě mletý pepř
- sůl
- 1 lžíce másla
Postup
- Na pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova.
- Přidáme nakrájený česnek a zabijačkové maso a krátce restujeme.
- Smaslíme vše dohladka v mixéru.
- Přidáme máslo, pepř a sůl dle chuti a znovu promícháme.
- Naneseme na opečené kousky toustového chleba a můžeme ozdobit bylinkami nebo okurkami.