24. 9. 2024
Autor: Olga Vařilová
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte tradiční recept na chutné kuřecí ajíaco poleomyjumus plný exotických chutí a vůní. Tento lahodný pokrm připravený podle staré rodinné receptury zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Sledujte náš krok za krokem návod a připravte si skvělou večeři plnou lahodných překvapení. Jedině s tímto receptem dokonalý oběd nebude jenom snem!
Suroviny
- 4 kuřecí prsa
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 paprika
- 2 rajčata
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce ají amarillo omáčky
- 1 lžička kmínu
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- čerstvá koriandr na ozdobení
Postup
- Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte nakrájenou cibuli, česnek a papriku.
- Přidejte rajčata a nechte chvíli vařit.
- Přidejte kuřecí prsa nakrájená na kostky a smažte dozlatova.
- Přidejte ají amarillo omáčku, kmín, sůl a pepř. Vařte asi 10 minut.
- S podušeným rýží podávejte posypané nasekaným koriandrem.