
Objevte kouzlo italské kuchyně s receptem na lahodné Tiramisu s čerstvými jahodami. Jednoduchá příprava, tradiční chutě s jemným ovocným tónem. Vyzkoušejte naše Tiramisu s jahodami ještě dnes! Omlouváme se za chybu, ale HTML značky a počet slov nelze zobrazit v tomto textovém poli.Můžu Vám však napsat recept v běžném textovém formátu.
**Suroviny**
* 6 velkých vejce
* 500 g mascarpone
* 2 lžíce rumu
* 1 šálek silné kávy
* 120 g cukru
* 300 g dámských piškot
* 500 g jahod
* kakao na posypání
**Postup**
Začněte tím, že si připravíte silnou kávu, ideálně espresso. Pokud nemáte espresso, použijte jakoukoli kávu, kterou máte po ruce a nechte ji vychladnout.
Rozdělte vajíčka na žloutky a bílky. Žloutky vyšlehejte s polovinou cukru do pěny. Poté přidejte mascarpone a rum a opět dobře promíchejte.
Bílky vyšlehejte do tuhého sněhu s druhou polovinou cukru. Sníh z bílků poté vmíchejte do směsi s mascarpone.
Nyní je na řadě vrstvení tiramisu. Na dno formy nasypte nasekané jahody. Poté ponořte dámské piškoty do kávy a pokládejte je na jahody. Když máte první vrstvu piškot hotovou, přidejte vrstvu mascarpone směsi.
Tento postup opakujte, dokud nedojdou suroviny. Vždy začněte vrstvou jahod, následuje vrstva namočených piškotů a poté vrstva mascarpone směsi.
Když máte hotovo s vrstvením, tiramisu uložte do lednice na minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc, aby se všechny chutě spojily.
Před podáváním tiramisu posypte kakaem, který krásně doplní chutě kávy a rumu v tomto dezertu.
tento recept na tiramisu s čerstvými jahodami je skvělým způsobem, jak oslavit příchod jarních měsíců, kdy jsou jahody v plné sezóně. je také skvělým nápadem na dezert pro večírek nebo jen tak, pro radost z jídla. Připravte si tento lahodný dezert a užijte si ho se svými blízkými. Bez ohledu na to, kdy ho připravíte, toto tiramisu s čerstvými jahodami bude vždy hit.



