9. 4. 2025
Autor: Olga Vařilová
Ryžový pilaf s hovězím masem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš lahodný recept na ryžový pilaf⁤ s hovězím masem, který potěší vaše chuťové buňky. Tento jednoduchý a chutný pokrm je skvělou volbou pro rodinnou večeři nebo rychlý oběd. Sledujte náš krok ⁢za krokem pokyn a připravte si dokonalý ryžový​ pilaf‌ s hovězím masem ještě dnes!

Suroviny

  • 250g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 200g rýže
  • 400ml vývaru
  • sůl, pepř, ‌kari koření

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a​ osmahneme na něm‍ nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem.
  2. Přidáme na kostky nakrájené maso ‌a osmahneme ho z obou‍ stran do zezlátlé barvy.
  3. Přidáme na kostky nakrájenou mrkev a dle chuti osolíme, opepříme a přidáme ⁤kari koření.
  4. Přilijeme vývar a přivedeme k varu. Poté přidáme rýži a necháme ⁣vařit⁢ pod pokličkou do úplného změknutí rýže.
  5. Pilaf​ můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem a petrželkou.




Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *