5. 10. 2024
Autor: Olga Vařilová
zdroj: Recepty 24/7
Rybí polévka s kimchi a tofu je lahodná a pikantní kombinace chutí, která okoření váš jídelníček. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a překvapte své chuťové buňky!
Suroviny
- 500 g rybího masa (např. losos)
- 1 litr rybího vývaru
- 100 g kimchi
- 200 g tofu
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 paprika
- 1 lžíce sójové omáčky
- sůl a pepř podle chuti
- olej na smažení
Postup
- Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, česnek a papriku.
- Přidáme na kostky nakrájené rybí maso a restujeme dozlatova.
- Poté zalijeme rybím vývarem a necháme povarit asi 15 minut.
- Přidáme kimchi a na kostičky nakrájené tofu.
- Osolíme, opepříme a dochutíme sójovou omáčkou.
- Polévku necháme lehce povarit a podáváme horkou.