5. 10. 2024
Autor: Olga Vařilová
Rybí polévka s kimchi a tofu.
zdroj: Recepty 24/7

‍Rybí polévka ⁤s‍ kimchi a tofu je lahodná a ‍pikantní kombinace chutí, která⁢ okoření váš jídelníček. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a překvapte své chuťové​ buňky!

Suroviny

  • 500 g rybího masa ⁤(např. ‌losos)
  • 1 litr rybího vývaru
  • 100 g kimchi
  • 200 g tofu
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1⁢ paprika
  • 1 lžíce sójové‌ omáčky
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, česnek a papriku.
  2. Přidáme na ‌kostky nakrájené rybí maso a restujeme dozlatova.
  3. Poté zalijeme rybím vývarem a⁣ necháme ⁤povarit asi 15 minut.
  4. Přidáme kimchi a na kostičky nakrájené tofu.
  5. Osolíme,⁤ opepříme a⁤ dochutíme sójovou omáčkou.
  6. Polévku necháme lehce⁣ povarit a podáváme horkou.