1. 9. 2024
Autor: Olga Vařilová
zdroj: Recepty 24/7
Nechte se unést kombinací chutí v receptu na hovězí s česnekem a broskvemi. Skvělé jídlo plné kontrastů, které si zamilujete. Vyzkoušejte recept ještě dnes!
Suroviny
- 500g hovězího masa
- 4 stroužky česneku
- 2 broskve
- sůl
- olivový olej
Postup
- Na pánev přidejte trochu olivového oleje a rozehřejte.
- Hovězí maso omyjte, osušte a nakrájejte na menší kousky.
- Maso osolte a opepřete a dejte na rozehřátou pánev smažit dozlatova.
- Mezitím oloupejte a nakrájejte česnek na jemné plátky.
- Přidejte česnek do pánve k masu a restujte asi 1 minutu.
- Broskve omyjte, osušte, zbavte pecky a nakrájejte na menší kousky.
- Přidejte broskve do pánve a krátce restujte, aby se zaruměnily.
- Podávejte hovězí s česnekem a broskvemi teplé s přílohou podle vašeho výběru.