24. 9. 2024
Autor: Olga Vařilová
Tradiční kuřecí ajíaco poleomyjumus
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte ‌tradiční recept⁣ na chutné kuřecí ajíaco poleomyjumus plný ⁤exotických chutí a⁤ vůní. Tento lahodný pokrm připravený podle staré rodinné receptury zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Sledujte náš⁤ krok za krokem návod a připravte si ⁤skvělou ⁣večeři plnou ⁣lahodných překvapení. Jedině​ s tímto receptem dokonalý oběd‍ nebude⁢ jenom snem! ‍

Suroviny

  • 4 kuřecí prsa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce ají amarillo omáčky
  • 1 lžička kmínu
  • 1⁢ lžička soli
  • 1 lžička ​pepře
  • čerstvá koriandr na ozdobení

Postup

  1. Na pánvi⁤ rozehřejte‌ olej a osmahněte nakrájenou cibuli, česnek a papriku.
  2. Přidejte rajčata a nechte chvíli vařit.
  3. Přidejte ⁣kuřecí prsa nakrájená ⁤na kostky a smažte dozlatova.
  4. Přidejte ‌ají ⁤amarillo omáčku, kmín, sůl a pepř. Vařte asi 10‌ minut.
  5. S podušeným rýží podávejte‍ posypané nasekaným koriandrem.